Harii Rajinn Sedunie : hahaks

by - 3:19 pm

Bismillahirahmanirahim . .
Akuu rini dokk tau gane sel sel rajin nie berfungsi dengan baik ,
semalam bos aku ade kabo doh ,
"awk pagi esok tlg lap2 kan pintuu kaca tuu eh."
aku ok je , tapi kt ofis aku nie xdok kain buruk ,
punyee la berjiwe jujur aku nie..
bawok la kain burukk . hahahaks .

Pahtu sampai2 je pagi tadi kat ofis,
semangaat macam membara pulok nak kemas2 ofis..
Aku memang dok tau la bakpe asew rajin sangatt rini,
pintuu or abis dah lap.. aku saje buat lambat2 lap sbb nak tunggu bos
aku mari, biar ye tgk la ckett aku rajin arini , haha .
jahatt doh rase. *xla, ak ikhlas td..* cume, aku nak tunjuk la
ke dia aku uat doh mende dia suruh, heee .

last2 dia masuk ofis , mcm ceriaa je rini tegur aku,.

"haii , mornink Che ku !" :D eheeee,
abiss je aku lap2 pintuu , aku uatt rajin terlebihh gi lap kerusi meja, rak rak
hahahaks . saborr jelahh .




Kat 4bulan doh ak kje cini,
takdok rajinn gituu seme, biasenyee aku vacuum je ofis,

aku bukan PEMALAS sgt laa.
cumee aku rase mcm excited je arini jd pekerja rajin..
lagi pom adee client marii tadi,
pujii ofis ea..

"wahhh ,kemass la u punye ofis,
bestt la keje mcm nie ofis cantik,kemas. Baguss lahh"
u punye ofis xtahan orr. hahahaks

Ok lepas pada siapp sume , lepas pada puah hatii tgk ofis kemas.
Baruulahh aku memulakan rutin harian aku nie, bukok lappy bos aku pnyee nie,
then ber Online. ehehee .
Rehatt tadi , lepas pada gi lunch kt Restoran Sri Intan or,
ak gi lepak kt tepii org ltok parking kete,
ak mmg berahii la duk cituu , sedapp tgk org lalu lalang,
lantokk la org nk kbo nape ak duk citu sorg kejap je,
15 mnit je phtu ak msuk ofis blk.. huhu
sje nk perabis mase rehat or. nak cukup sjam mase rht bkn snang,
mls nak g jln2 , aku duk je cituu .. lagipom ada pokok cituu.. rendang sungguh,,
ngan angin sepooii2 nyee , + aku pasang laguu jiwang lu kejap :P
 

:D


heheee . parking jadii op? care ape auu hal org. . tumpang teduhh je kejap . hoho






OK laa.. ariini abis mende ak jadi rajinn xtahu bakpe, nie aku upedate nie kire rajin
jugop kot. haha , kalu dop malas base aku nak typing2 panjang jelerr eh, hoho :DD
harapp maaf kalu ada saloh silap dalam menuuliss niee.. tuu hanyalah sekadar gurauan
semata2 , xdok kaitan dengan kes kematian :D


# wsalam , Pen OFF *_*

You May Also Like

0 comments

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^