Posts

Showing posts from June, 2011

Rezeki Allah Tak Siapa Ketahui

Image
Bismillahirahmanirahim..
"Once upon time, there was a girl.." blablablalalalalalala. horr ngarut ngarut dop setaram doh, :p  hehee. Hati manyakk senangg kasii happy shikit. :D
Haritu ambe memang ade nekad nak gi RISDA, Melaka. Ye ! RIGHT, memangg nak gi sgt dah.. siap² packing barang utk ke sana, then arinim tibe tibe ambe dpt tahu hal mengejutkan..
Aritu, ambe ade isi la politeknik Jujurlah ambe kate, 2x dh ambe check dop dpt taram barohh. Memang agop kesott la jantung limpa ambe eh, hoho :p Lepas tu ambe macam feduup lahh, ingt nak gi dekat je mule²  sbb ambe dapat TATIUC, tapi kos certificate jer.
Duk prepare²  borang nak gi TATIUC gop ambe dpt shurat dari Kolej RISDA, Melaka ambe dpt Dip Pengurusan Landskap.. Alhmdulilah la, ambe nekad abis tea ciap beli nescafe orh mangat nak gi.. Siap ambe berangan lagii buleh teruskan cite² ayoh kesayangan ambe jadi Manager Landskap :D nok tengokk skill ambe, kekee. ayoh ar ajor nim,




Arinim, beberapa jam siang tadi sebelum waktu teng…

Diari Remaja Macam Aku :D

Image
Bismilahirahmanirahim..

Salam alaik kesayangan sume, lots of sorry to blogg, da berdebu , berhabuk da.. lebih kurang 2 minggu jugak aku x update.. Maaf ye.. Seriously , ambe agak busy jugak, siang keje, skank plk keje da jarang dpt online ngan lappy, kalau online pn via Mobile Web je.. ngeeeeeeeee Kalu malamnye plk , badan da penat, tgn pn nk typing pnjg2 mcm nie, da MALAS . :D tuu lah masalahnye kan, MALAS je.. haha
Eh sorrry2. aku RAJIN sebenarnyee,( angkatt bakul sendiri) heeee tp mood x datang nk typing.. dye nk kene typing nie kene rilex kot. ( Bagi aku la) org laen pnyer bagi aku x tahu la.. heeehe
banyakk cerite nyeee, tapi x tahu nak mule mcm mane.. da xpandai da nak bercoleteh kat sini rasenyerr. Sape la kite.. nak berceloteh sgt.. sikit2 bulehh la, ayatt pun da tunggeng terbalik.. OK, skank kt ofis aku da x keseorangan lagii , aku da ade kawan baruu tahuu, comel sangattt kak nie, meh nak kenallkan.. :-




Tu citer mule2. haha. da dekat 2 minggu kot kit…