Posts

Showing posts from March, 2012

Dikala Hari Hari ❤

Image
Assalamualaikum :) Masaal khair ♥
Kaifa Hal ? Ana toyyib, alhamdulilah ;) 
Aihhh , benornye mingguuu ning, minggu depan dan minggu-2 akan dtg sebelum FINAL EXAM bakal bertandang ning sgt-2 las busyyy . 
Macam biaser las, kalu sem lepas kiteorang awal-2 sem penuh xcukup tgn layan ke assignment, Quiz , test , roleplay, end of chapter. 
Tapii Sem ning, terbalik siked.  Ambe agok dos awal-2 sem baru ning.  Aih , napok rileks je awal-2 sem ning kat due bulan masuk sem x byk keje buak pong.
Tapi efek dye berase sekarangg las , seeee !  mcm-2 kene buak , cover , assesmentt . OKAY . SENYUMM .  :)  Hadapi nge tenang & Sabor . 
Plus, baru baru ning busy ngan mesyuarat agung cawangan Johor, Silat Cekak .  okay takpe benda bulis settle. Cool neh husniey ! =) Ade siked perkongsian baru baru ning.  Excited gok, bkn setakat bulis tgk majlis formal lagi cool .  Tapi leh jgk kenal penuntut UTM  , UTHM , rapatkan ukhuwah lagi ngan tenaga pengajar :) 
Sebelum terlupe, mari la sama - sama sedekahkan al-fatihah kepad…

♥ Nikah,Connecting People♥

Image
Assalamualaikum :) 
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah , lagi Maha Penyayang ♥Alhamdulilah setelah lame berdiam diri dari blogging,akhirnye dapat jugok activekan balik akaun ning. penatt ambe, nok kene uat password baru . sabor jelasss ^^ ade SABOR dakpe. Macam-2 las nok kongsi dlm coretan hati ni sbnarnye,tapi bile da lame2 x gerak2 jari typing kat sini menyebabkan ambe lupeape la ek nk dikongsikan bersama ^^ ok la , just nak ceritakan aje psl NIKAH
Sejak sejak ni. Ramai sgt kwn-2 lame ambe dulu da nikah. Kawan-2, cikgu, lecturer dan sape sape la yg terdekat yg ambe kenal :D Alhamdulilah, jodoh dyeorang da sampai kan. =)ambe di sini hanya mampu doakan yang terbaik utk rumahtangga kalian ♥ Moge Dunia akhiratt kan kekal dan dilimpahkan kurnia olehNyaYang Memberi Rasa Cinta dan mennemukan jodoh kalian .
Agak - agak bila lah saat indah tu kan terjadi dlm hidup ambe sendiri ? 
tadi kam terbelek-2 kat MUKABUKU. kat group KAMI NAK NIKAH AWAL .  ade lah seorang Hamba Allah ni, 
kongsikan …