Posts

Showing posts from May, 2012

Terduga ッ

Image
Assalamualaikum 
lame sangat aku dok jenguk umah usang aku ni.. Maaf lah kerana kekangan waktu, dan kemalasan nak update .
Moga kalian sahabat-2, kaum keluarga & sume umat islam dlm keadaan baik saja.. Saat ini sebenornya aku tengah sedih  + bad mood . = macam macam hal :(








minggu lepas dapat lah jugak pergi jupe dengan artis yang baru kembali ke fitrah :)  catriona ross.. Alhamdulilah . agak senang dengar sendiri  dr dengar dan baca di dada akhbar ke apa ♥ 



Sebenornya aku sedang mengharungi cuti sem yang  baki nya ade dalam sebulan lebih lagi..  & sekarang duk berkerja part time.
kerja + tambah pendapatan =  ringankan beban mak ayh aku. kerja bukan sekadar nak duit, tapi niat nak cari lebih lagi pengalaman.. Ni je sekeping tepek sinim, kerja kat kedai marketing gitu je,  yang jual produk kecantikan dan kesihatan .  sekurangnya aku celik jugak sikit  dengan dunia gini :) 




Dalam melalui cuti ni, aku tak terasa sangat aku sedang cuti .  pasal aku banyak habiskan masa dengan hari …