Featured post

Indahnya permandangan di Kg Mangkuk, Setiu Terengganu

Assalamu'alaikum,  Semalam Sabtu 29 April 2017, Husniey ada urusan ke Merang Setiu. Lepas singgah solat zohor di masjid, selesaik...

Monday, 21 May 2012

Terduga ッ

May 21, 2012 0 Comments
Assalamualaikum 

lame sangat aku dok jenguk umah usang aku ni..
Maaf lah kerana kekangan waktu, dan kemalasan nak update
.

Moga kalian sahabat-2, kaum keluarga & sume
umat islam dlm keadaan baik saja..
Saat ini sebenornya aku tengah sedih  + bad mood . = macam macam hal :(









minggu lepas dapat lah jugak pergi jupe dengan artis yang baru kembali ke fitrah :) 
catriona ross.. Alhamdulilah . agak senang dengar sendiri 
dr dengar dan baca di dada akhbar ke apa ♥  




Sebenornya aku sedang mengharungi cuti sem yang 
baki nya ade dalam sebulan lebih lagi.. 
& sekarang duk berkerja part time.

kerja + tambah pendapatan =  ringankan beban mak ayh aku.
kerja bukan sekadar nak duit, tapi niat nak cari lebih lagi pengalaman..
Ni je sekeping tepek sinim, kerja kat kedai marketing gitu je, 
yang jual produk kecantikan dan kesihatan . 
sekurangnya aku celik jugak sikit 
dengan dunia gini :) 





Dalam melalui cuti ni, aku tak terasa sangat aku sedang cuti . 
pasal aku banyak habiskan masa dengan hari aku kat keje..
pergi pagi, balik maghrib. 
Malam aku duk main pesbukk . hahaa
tu pon tak lame..
tapi, bile balik gini. 
berasa la jgk tenang sikit jiwa.  
kadang, aku jd lupa, 
yang aku ni sebenarnya pelajor lagi.  Hee :3

Benornya mood down nak taip2 malam nim. 
rase nk jerit je kuat-kuat 

sabor sabor jep bermain di fikiran, dihati akuu
 pagi sakni, dlm lebih kurang kol 3 pagi . 
sebelum tu aku da tidur  . 
tetiba je terjaga . 
mungkin sebab xtenang nok tido . 
terus je cepat2 aku bukok and check result. 
Agok pilu haru sedih pedih. . 
Lain yang aku harapkan, 
tapi ni aje yang aku dapat


sila klik pada gambar tuk tumbesaran :



Allahurabbi  T_T

Sebenarnya aku bersyukur pasal satu perkara yang sgt aku risau , 
da lepas. tapi satu hal aku sedih pasal aku punye result pointer jatuh :( 
walaupom sikit, tapi ianya tetaplah jatuh. 
sedih rasa.. 
harapan aku lain, 
sabor nyee lahh
mungkin Allah saje nak duga aku .. 



^^^^^^^^^^^^^ 



mungkin jugak aku memmang dok layok utk jadi cerdik kotttttt....
dan bodo, bodo situ ah ke gane ? :( 
tadok aroh ayak aku . 
sedih parok ngak pom .. 


byk mende aku sedih benornye. 
arghhhhhh , 
pergilah kesedihan, kemonyokan, kestressan. 
kadang aku rase mcm hidup ini tak adil :'(
tapi apakan daya, ini lah sebenornya hidup . 
kalu tak susoh-2,tak sedih2 
bukan hidup name nyaa tuu..
aku cakap pandai, tapi dalam hati aku hanya Allah tahu. 
mendelah aku byk ngak duk mikir. 
yg pasti, hidup aku bukan cam hidup anok remaje laen .. 
beria , enjoy sana sini . 
nak pitih, senang2 aje

bukan . . .






♥  Ya Allah , 

sesungguhnya Kau lah sebaik-2 penentuan ... 
aku hanyalah hamba yg sgt lemah & hina . 
yg kadang bangun gagah, dlm meniti hidup .
tp kadang-2 aku lah rasa paling tersungkur. 
pasal jiwa aku kadang-2 terasa lemah sgt....


ampunkan segala dosa2ku , 
dosa kedua ibu bapaku , 
permudahkanlah segala urusan kami ya ALLAH . 
Murahkan la rezeki kami , 
urusan kami smoga dpmudahkan . 

permudahkan la aku utk menuju redhaMU.  
jauhi la aku dr sifat buruk . . . 
tetapkan langkah ku , agar 

selalu mencintaiMU , MENTAATIMU  



k , bai . ma'as salamah


salam alaik . 



SNAP WIDGET

Booking.com