Featured post

Indahnya permandangan di Kg Mangkuk, Setiu Terengganu

Assalamu'alaikum,  Semalam Sabtu 29 April 2017, Husniey ada urusan ke Merang Setiu. Lepas singgah solat zohor di masjid, selesaik...

Friday, 3 April 2015

Hai, I'm Back

Assalamualaikum, 
Allahu. 
SubhanaAllah. 

Berdebu berkulat tebal benor dah di 
Blog ni haaa. 
Last update on 2012.
HAHA 
Taktahu nak cakap ape.


So this is me. 2013 maybe! masa ni dah tunang kot,  Hihihi





Bukan malas,
Bukan takde masa,
Bukan alasan ni
Tapi realiti nya kehilangan kelupaan 
Password, email acc google. 
Terlupaa sangat dah email mana guna.

Pulak tu, 2012, 2013, 2014
sangat sibuk di alam study..

And alhamdulilah, lepas kerah ingatan pasal email, password n renew balik. 
Alhamdulilah dapat balik blog ni.

Dann, alhamdulilah jgk yg mana buruk buruk takde manfaat dulu ter update,
Kene delete delete dah, xmau la menanggung mengajak org berbuat dosa plk kan. Contoh dulu adelahh, berceloteh dlm ni ceritakan kisah couple lahh.
Sekarang dah delete dah post tu.
Sebab nyaa apa ? 

Sebab dah bertukar status dahh, dah ada live baruu~ 
K nanti sambung lagii celoteh disini. 
Nanti I sambung part lain. 


Rindu sangatttt blog ni, dan followers dlm ni..
even takle ramai mcm facebook kan? Hoho ;D

ketemu lagii, next part.


Lots of love,
-Husniey


Wasalam. 

No comments:

Post a Comment

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^

SNAP WIDGET

Booking.com