Posts

Showing posts from May, 2015

1st Anniversary♥

Image
Assalamualaikum.
Mata takleh lelap. Macam biasa. Insomnia menimpaku. 
Seperti tajuk tertera, Its 1st anniversary already. Alhamdulilah untuk 1tahun pertama ni, Banyak yg aku pelajari tntg hidup berumahtgga ni..





Suka duka bahagia derita, Pahit manis. Macam macam rasa. Alhamdulilah Ya Allah..
Yang penting,aku bersyukur sangat.. Allah kurniakan suami yang  Sgt penyabar. Menerima aku seadanya. Dia percaya aku. Dia tahu aku mcm mane.
SubhanaAllah. Kalau nak cerita.  Takkan habis cerita. Biarlah pahit dirasa   kita simpan saja dihati.
Soo. Sekarang nak bercite kisah sempena 1year kami.
Nampak gaya, thn depan Sama2 sambut anniversary la~ hehee Bertembung dgn wedding sepupu aku,  Syukri and Mala. Di Kg Kandang, Melaka.
Alhamdulilah. Berombongan ke sana.  Alhamdulilah semua berjalan lancar.
Some pictures pengantin and big family:





Aku pergi ke sana with husband and family in law, 1 van.
Baikkan aku, siap bwk Family in law, haha :P
Ada lah sikit secebis kenangan di melaka.  Dah lama tak ke melaka, So haya…