Posts

Showing posts from August, 2015

✿Business: Cheesekut✿

Image
u s i n e s s 

Yes, business. Alhamdulilahhh
Syukur, Allah permudahkan urusan aku. Memandangkan, aku tak bekerja. Dan memang niat aku nak bina kerjaya sendiri spt buat biz ni. Heheee. Alhamdulilahhh, balik je dari Seminar Dr Azizan Osman di KL, aku merasai auraa positifff sangattt utk buat perubahan diri dgn mulakan biz. 
Alhamdulilahhh, dalam pertengahan bulan 4 aku start buat iaituu ; Cheesekut


Memandangkan, aku ada idea utk keluarkn produk lain pulak nanti tuu yangg aku buat stickerr yang atas tuu jadi label. Nama dia general sikit. Kan nanti nama label cheesekut, produk lain haruu biruu pulak nak jawab. Heheee 
So ni lahh first sticker that I made.  And sticker now pun custom made sendiri je senang, jimat. Cut cost. :'D








Dan ini lahh cheesekut akuu, simple ajee. Tapi meltyy dappp lahh. Ada 3 perisa aku buat, Oreo, Nestum, Milo. Aku jual jual di sekitar Kuala Terengganu ni and Kemaman jugak, by cod. Tapi kalau ada order banyak lebih di Kemaman. Aku akan take order and hantarrr time…