Featured post

Indahnya permandangan di Kg Mangkuk, Setiu Terengganu

Assalamu'alaikum,  Semalam Sabtu 29 April 2017, Husniey ada urusan ke Merang Setiu. Lepas singgah solat zohor di masjid, selesaik...

Thursday, 29 December 2016

Impian 2017 : Saving Challenge ❤


Assalamualaikum

apa khabar semua? baik baik ke tu
(/^▽^)/
sedar tak sedar kejap je dah nak berganti tahun baru kan, 
so tiap tahun mesti ada terlintas di fikiran, impian yang nak dicapaikan untuk tahun itu.

Hihi yelah tak beerti mana hari kita ni, kalau tak ada impian kan. Setuju tak? Siapa setuju komen nanti kat bawah. 
Hihi 

Apa azam saya tahun depan?
Tahun ni dah buat dah, cuma macam tak istiqamah mana je, haha 
macam tak berapa nampak kesan tu, hihi
( ˘ ³˘)

So ini antara azam saya tahun depan, 

Nak menabung dengan istiqamah ♥

Ni siap edit buat banner untuk menabung. Saja je buat gini nak tambahkan semangat supaya istiqamah menabung, dan nanti bolehlah refer kat sini tengok berapa dah simpanan yang dibuat 😁

52 Weeks Saving Challenge ~ Hehe 

Nanti tiap minggu cuma tick aje mana yang dah masukkan ke dalam tabung tu 

Print out kertas biasa je tampal kat bilik. Bukan beria print out macam bunting orang kahwin tuu, teheee 😂

Kbaii tu saja, ayuh kita menabung.
Share lah azam korang apa tahun depan, nanti kita doakan sama sama k

Bte ni tabung general, takde fikir lagi untuk kegunaan mende. Hor bunyi doh loghat ambe. 


Baiiii 👋👋

No comments:

Post a Comment

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^

SNAP WIDGET

Booking.com