Posts

Showing posts from February, 2016

Review : Xiaomi Yi Action Camera

Image
Salam and Hi 
Seperti yang dijanjikan, even terlambat sikit. Nak share pasal action camera yang saya baru guna. Langkah pertama sebelum saya beli, mestilah saya survey dulu berbaloi tak, okay tak camera ni, kualiti gambar macam mana, video okay tak. Alhamdulilah everything okay ;D
Tip top. Cantik. Murah pulak tu. Berkualiti. Bagi yang ada minat macam saya, suka snap picture cantik, dan idamkan camera yang senang dibawa ke mana mana, tak mampu nak beli go pro. Haa beli Yi cam ni, serius tak menyesal la! :D



Ini yang saya dapat dgn harga hanya  RM 390. in box :  - Camera  - 8gb memory card -USB cable (untuk cas) - Waterproof case jenis kingma - Skin tuk camera 
Saya beli online je. Puas hati dah harga tu. Memang tu je buat sementara ni accessories camera yang nak digunakan. Hehe Yelah nak banyak sangat accessories bukannya kami selalu guna pun haha. 
Dan diingatkan membelilah secara bijak,  Contoh; kalau dah ada memory tak payah la beli lagi ;D
Macam saya ni, monopod dah ada. Yang hitam jenis…