Posts

Showing posts from March, 2016

✿Trip ke Pulau Kapas✿

Image
Assalamualaikum and Hai, 
Sedar sedar nak habis bulan Mac 2016, kejap je waktu bergerak sekarang.. nanti pejam celik, dah nak puasa.  Sihat ke semua? jangan lupa syukuri nikmat sihat yang Allah bagi.. mestilah sihat kan, kalau dah boleh bukak blog I  baca entry ni,  hehehe :D
Alhamdulilah, 2016 ni warna warni sungguh jalan cerita aku dan suami.  Bulan 1 kami ke Penang, explore keindahan dan keunikan sana.  Kalau nak baca apa kami buat disana, Boleh terus klik sini : Explore Penang
Bulan 2, kami ke Langkawi sekali lagi. Tapi bawa family suami. tapi tak up pun entry, sebabnya dah ada entry langkawi masa tahun lepas klik sini bagi yang nak baca :Langkawi
Panjang pulak mukadimah T_T
Sorryy!
Berbalik kepada tajuk kat atas tu haa Baru baru ni direzekikan ke Pulau Kapas. Memanglah dekat je kan dengan tempat aku tinggal ni, tapi tak pernah pun sampai sebelum ni,
Kali ini trip kami berbeza, aku pergi dengan kawan kenalan masa zaman poli dulu. hehe. Mereka ni sekarang sambung belajar di UMT, t…