Posts

Showing posts from April, 2016

Shopping and Earn Cashback! =)

Image
Assalam and Hai! 
Post kali ni, aku yakin ramai lagi yang masih tak tahu macam mana nak shopping sambil berjimat, selain tunggu ada promosi ;)
Mesti tak sedar atau tak tahu langsung tentang kehadiran website yang kebabom ni.. 

Mungkin sebab baru lagi kot, tahun lepas kalau tak silap. Sebabnya kalau buat searching pasal website ni pun x ramai orang kita try. Kalau jumpa pun, dalam blog warga indonesia. Malaysia ada sorang sis ni ada baca review dia, princess yanti. 

Nah link blog sis tu, dia review psl shopping guna website kat shopback ni. Yelah, kot la kalian kata aku menipu kan, nah LINK:D



Haha rugi weh. Dengar kata, negara lain dah banyak guna cara shopping ni. Pada asalnya aku terjumpa shopback ni kat partners Airasia BigShot tu, then saja je tekan and baca description pasal company ni, konon masa tu nak kaji camner nak earn point untuk airasia selain beli ticket. Sekalii, haaa tudia.

 Jumpa kebaikan kelebihan yg ada pada website ni.  Terus lah masa tu cepat cepat sign up, and belek bele…