Featured post

Indahnya permandangan di Kg Mangkuk, Setiu Terengganu

Assalamu'alaikum,  Semalam Sabtu 29 April 2017, Husniey ada urusan ke Merang Setiu. Lepas singgah solat zohor di masjid, selesaik...

Saturday, 18 February 2017

Things That Money Can't BUY!





1) Manners 
2) Morals
3) Respect
4) Character
5) Common Sense
6) Trust
7) Patience 
8) Class 
9) Intergrity
10) Love 

If you have money, name or power
But not have 10 things above, you should improve yourself ( Yes, remind myself too) 
😁

Animals not have IQ but they have love, but nowadays Human haven't Love.
 Proof? Too many case "throw baby", child abuse, etc



Ya Allah teruknya broken english saya!
Saja je test english saya ni 


Bosan ni tak tahu nak update apa, ye tahu ada entri berhutang pasal aktiviti di Krabi tu.
 Sabar k, gambar dah siap edit semuanya.. Tinggal nak edit post sikit je lagi. Hihi. 

Duk tunggu laptop siap baiki, nanti barulah saya akan aktif berblog seminggu 2-3 kali update pun takpe! 😘✌


Ye ke tu Husni, boleh percaya ke tuu? 
Kita tunggu dan lihat jelah. Heee 

10 comments:

  1. yes.. sekarang ni orang tak sedar pun semua tu..


    jemput join ye :D
    http://www.syahirahvaliant.com/2017/02/segmen-review-blog-by-syahirahvaliantcom.html

    ReplyDelete
  2. betul tu. wang tak boleh beli segalanya. Tak tahu kenapa ada orang yang rasa megah sangat bila dia berharta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biarkan manusia yang angkuh, mungkin belum sedar lagi tu.. hidup ini ada waktu naik dan jatuhnya 😊

      Delete
  3. Hi husniey. Tertunggu2 entri Krabi ni. Hehe.

    By the way, 10 things above are more valuable than money itself. 😘

    ReplyDelete
  4. Betul tu, kaya macamana sekali pun tak dapat nak beli semua tu....

    ReplyDelete
  5. Bila kurang sifat kemanusiaan, manusia jadi begitu.. Moga kita tak tergolong dari mereka..

    Salam perkenalan Husniey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, kena pupuk dari kecil sebenarnya. Pada saya lah. Salam Perkenalan juga. Done follow your blog and Google + 😘

      Delete

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^

SNAP WIDGET

Booking.com