GIVEAWAY by BCSB : ROAD TO 100K VIEW

by - 1:35 am

Assalamualaikum, 

Jom kepada rakan bloggers sekalian kita memeriahkan lagi giveaway by BCSB, 
oleh Ana Suhana, sukacita husni menjemput anda semua, jom masuk giveaway ni 



klik banner ini untuk lihat syarat penyertaan 



Ana Suhana akan beri hadiah yang menarik seperti :

1) POWERBANK 10,000 MAH yang bernilai RM 70. BEST tak? 
Mestilah best kalau dapat hadiah ni, tak rungsing dah kalau tengah travel tak payah nak pening cari plug station, powerbank ado :D 





2) BLUETOOTH HEADSET yang bernilai RM 50
Wah ini pun best ni, senang urusan harian kalau ada benda ni :P 




Tak rugi tau masuk contest ni, blog anda pasti akan dikunjungi Ana selalu, dia seorang blogger tegar yang tak lokek meninggalkan komen di setiap entri yang anda post :) 





UNTUK MENGETAHUI SYARAT- SYARAT PENYERTAAN, KLIK PADA BANNER DI ATAS 

TARIKH PENYERTAAN : BERMULA 26 APRIL 2017 - 26 MAY 2017




You May Also Like

19 comments

  1. Assalammualaikum dan pagi Husniey...gud luck

    ReplyDelete
  2. Gut luck ya dik.. akak follow sini.. :)

    ReplyDelete
  3. Selamat bergiveaway..moga berezki ya..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih join GA Ana. Semoga berjaya. Senarai peserta Ana akan update nanti.

    Tips: setiap 5 komen yg di tinggalkan di blog BCSB sepanjang GA ni berlangsung akan melayakkan Husniey dpt satu nama tambahan dalam pemilihan pemenang dan semakin byk nama semakin cerah utk di pilih. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi husniey. Nama peserta ana dah update di sini ye.

      https://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-ga-by-bcsb-road-to-100k.html

      Delete
    2. Okayy noted Ana πŸ˜πŸ‘

      Delete
  5. Bestnya hadiah-hadiah kak ana nak bagi ni! good luck ya husniey :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best jugak tu. Jimat duit tak payah beli powerbank dah 😝

      Delete
  6. Good luck dri segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  7. selamat petang . blogwalking di hari cuti . goodluck yer . http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-bcsb-road-to-100k-view.html

    ReplyDelete

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^