Featured post

Indahnya permandangan di Kg Mangkuk, Setiu Terengganu

Assalamu'alaikum,  Semalam Sabtu 29 April 2017, Husniey ada urusan ke Merang Setiu. Lepas singgah solat zohor di masjid, selesaik...

Sunday, 20 August 2017

Blog bertukar baju lagi ^_^


Assalamualaikum. .

Sempena 20 Ogos 2017 ni (birthday husniey) duk godeh tengok template kat blog

Sekali rasa nak tukar, memang jenis suka tengok wajah baru..

Pastu cubalah duk customize,  sebenarnya tak berapa pandai pun editing blog ni..
Basic bolehlaa sikit sikit, itu pun banyak cuba sendiri je..  Haha ^_^

Jom kita tengok :



Ini mobile view je,  husniey suka header ni..
Memang asal template gini dah



Untuk tengok sidebar kena tekan kat tepi belah atas tu 

Husniey cuba menyusun sendiri sidebar 
tak tahulah okay ke tak ๐Ÿ˜‚



Ini Label,  ade bahagian setting colour masa Edit Template. Husniey main agak je colour yang nak dipadankan tu ๐Ÿ˜„





Macam mana okay tak template ni? 

Husniey suka, sebab nampak kemas..  
Tak berselerak sangat ๐Ÿ˜

Kalau rakan rakan blogger ada cadangan dan teguran dialukan..  
Suka nak tahu. hehe

16 comments:

  1. Happy Birthday Sis Husniey.... Semoga kekal sihat dan bahagia selalu.... Sesekali tukar template memang syok...

    ReplyDelete
  2. Wahh kalau dah berwajah baru ni, semangat pun mesti baru kan..

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Samalah dgn abam kie. Baru tukar template minggu lepas. Upah Cik Mel yg hasil kerjanya mmg tiptop!

    ReplyDelete
  4. Ok lah ni.. nampak kemas. Ai suka betul blogwalking blog-blog yang kemas kemain ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah kalau nampak okay, hehe thank you Ai :)

      Delete
  5. simple dan kemas..mudah nak tengok..hehe

    ReplyDelete
  6. Molek je template baru ni husniey. Nampak fresh. Font pun kemas. Ana suka :)

    ReplyDelete
  7. Nice and simple.cantik template ni,kemas je.

    Jemput ke blog saya : https://robiahtul.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. Alaa terlepas nak wish.. Happy belated birthday Husni.. Mai suka template ni....kemas dan comel.

    ReplyDelete
  9. Happy belated bfday. Patut makin berseri template :)

    ReplyDelete

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^

SNAP WIDGET

Booking.com