Thursday, 14 September 2017

# Personal

Blogger Pantai Timur

Assalamualaikum,

Semoga sihat anda semuanya

Akhirnya husniey ada join juga group aka team blogger..
Sebelum ni ada juga mencari group sebegini untuk mengenali lebih ramai rakan blogger tapi macam susah je nak jumpa..


Kebetulan , haritu terbaca status sis Hawa
kat facebook rasa berminat pulak nak join


Alhamdulilah riuh meriah jugaklah group..
Setakat harini ahli group baru sahaja 20 orang..

Jika berminat nak join boleh menghantar nombor anda di email husniey

husnieyg@gmail.com


Nanti husniey masukkan dalam group whatsapp ye


Btw, di kesempatan ini nak ucapkan terima kasih pada sis Hawa kerana telah wujudkan team ini..

Moga lebih ramai kenalan baru,
moga lebih banyak ilmu dan perkongsian yang bermanfaat..
Aaminn




Mana yang rasa nak tambah kenalan, boleh follow mereka ni :

http://www.sisgee.com/
http://www.sishawa.com/
https://robiahtul.blogspot.my/
http://norminieza.blogspot.my/
http://www.pokucu.com/
http://starlavenderluna.blogspot.my/
http://ajussix.blogspot.my/
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/
http://www.shalimaryusof.com/
http://masturanasarudin.blogspot.com/
http://www.zukidin.com/
http://renex89.blogspot.my/



12 comments:

  1. yes, let's support all the east coast bloggers!

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dan terus meriah Team BPT.

    ReplyDelete
  3. cik ash pun join team ni... selamat berkenalan ya

    ReplyDelete
  4. haiii. aira pun team BPT. hehe

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah moga semakin erat silaturahim ya.

    ReplyDelete
  6. terima kasih,,, welcome to the group! :D #BPT

    ReplyDelete
  7. boleh tambah kenalan blogger ni. bagus!

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  8. o heay ! mari la support samo set kito..

    ReplyDelete
  9. Singgah ziarah sahabat :)

    #BloggerPantaiTimur
    akukaudansesuatu.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan daripada saya, pemilik jurnal Starlavenderluna..

    ReplyDelete

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak

Booking.com

CARI PENGINAPAN

Booking.com

Follow by Email