Featured post

Indahnya permandangan di Kg Mangkuk, Setiu Terengganu

Assalamu'alaikum,  Semalam Sabtu 29 April 2017, Husniey ada urusan ke Merang Setiu. Lepas singgah solat zohor di masjid, selesaik...

Friday, 6 October 2017

Jam Tangan Wanita Cantik dan Elegan




Assalamualaikum,
Husniey nak berkongsi cerita tentang jam tangan perempuan 😘



Sebagai perempuan, memang tak lari dari fitrah menyukai benda yang cantik cantik kan?

Selain handbag benda lain yang husniey suka beli ialah jam tangan!
Tahun 2017 ini saja,
dah tiga utas jam tangan husniey beli (mestilah untuk pakai, hehe) 😁


Sekarang ini pelbagai jenama jam tangan yang ada di pasaran
Jenama jam tangan yang terkenal, Husniey suka sangat ialah, Casio!
Memang tahan lasak betul,
dipakai semasa mandi sungai pun tak perlu risau dah ia kalis air, tahan betul


Antara jenama jam tangan yang terkenal :

Jam tangan berjenama Fossil 


Ini jam Cluse, jenis jam Analog. 
Cantik kan 


Aldo.. Harga berpatutan, reka bentuk yang menarik 😍


Ini jenama jam Adidas, untuk perempuan yang suka gaya rangi, sesuai sangat.. 



DKNY pun cantik, pasti nampak manis dan anggun digayakan



Inilah antara pilihan jam tangan yang cantik menarik tertarik hati terdapat di Zalora, nanti anda semua boleh tengok sendiri ya 😍

Harga? Jangan risau harga pun berpatutan dan mampu dimiliki.  Sukanya! Best kan?
Bagi yang sibuk bekerja tak ada masa nak shopping tu sesuai sangat


Jimat masa dan tenaga,
Haa jom kaum hawa semua,
pakat serbu membeli jam tangan di Zalora!  >> Jam Tangan << 




16 comments:

  1. Saya belum ada jam lagi, selalu tengok jam kat phone je... nak kena beli jam nanti.. nice info ya..

    ReplyDelete
  2. cantik...nk kena beli satu ni...tq info ek..salam kenal awak, jom ler ke blog saya https://cararesepi.blogspot.my/. Kalau tak kisah, masukkan lah blog saya dalam senarai bloglist awak.huhu

    ReplyDelete
  3. aira dah jarang pakai jam tangan, makin dewasa makin berubah perangai. haha dulu suka je pakai :D

    ReplyDelete
  4. Cantik design jam aldo dgn dkny tu. Ana so far ada 3 jam. Tp dok pakai satu tu je. Sebab selesa. Hehe

    ReplyDelete
  5. suka design dkny memang kena dengan jiwa

    ReplyDelete
  6. Saya suka casio dan juga gshock. Skrg ada dua jam, tapi lebih suka habiskan duit pada kasut lagi dari jam

    ReplyDelete
  7. Lama tak beli jam tu pun ada org bagi

    ReplyDelete
  8. mmg peratii jee jam WD ni dari dulu. hahaha.. tapi jam lama masih syg

    ReplyDelete
  9. boleh jadi rambang mata bila tengok jam tangan ni..ehehe. Selalu kata nak beli, tapi tidak berkesempatan.Sa lebih sukakan bveli barangan kecantikan jer.Jam tangan selalu duk dalam wishlist... haddoi

    ReplyDelete
  10. cantik-cantik semua... masa sekolah dan remaja purba dulu byk koleksi jam... skang dah berumahtangga ni xde jam lg. teringin nak pakai jam tp lum sampai rezeki lagi... hehe

    ReplyDelete
  11. Selalu tengok jam nak beli dekat website. tapi sebab terlampau banyak sgt choices. tak beli terus haha :)

    ReplyDelete

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^

SNAP WIDGET

Booking.com