Featured post

Indahnya permandangan di Kg Mangkuk, Setiu Terengganu

Assalamu'alaikum,  Semalam Sabtu 29 April 2017, Husniey ada urusan ke Merang Setiu. Lepas singgah solat zohor di masjid, selesaik...

Wednesday, 4 January 2017

Menangi Percutian ke Suria Resort


Haii, Assalamualaikum!

Jom beramai-ramai kita cuba nasib
join contest by Nurul Syahirah ni


Serius menarik contest ni,
siapa saja tak suka bercuti kan? Mesti semua suka. Haha klik pada banner untuk join contest ni 😊😊

Kenapa saya nak bercuti di Suria Resort?

Sebenarnya pada tahun 2012-2013 saya pernah praktikal selama 6 bulan di Suria Resort Cherating.
 Pada saya pengalaman sebagai trainee sangatla best disana. Staff peramah, masakan di Suria Resort ni tak payah risau memang halal chef yang ada semua Melayu Islam tau. Saya pernah bekerja di bahagian dapur sebagai pembantu chef, dan juga di restoran, (sebagai pelayan). Jadi saya tahu kebersihan dijaga dari tiap sudut. Hehee dan terasa yakin untuk bercuti di mana - mana cawangan lain Suria Resort! ❤
. . 

Bercuti ni tak kiralah jarak jauh atau dekat, pada saya bukan setakat dapat melepaskan penat, dan lupakan masalah yang ada

Malah dengan bercuti boleh cari idea baru untuk membuat perubahan dalam kehidupan ❤❤

Btw saya Alumni pelajar Politeknik Johor, Pasir Gudang dalam bidang Diploma Pengurusan Hotel & Katering. ( Takde orang tanya pun) hahaa 😁


kbaii !

No comments:

Post a Comment

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^

SNAP WIDGET

Booking.com